duminică, 15 iulie 2012

grătar...fosta 12A :x

din nou împreună...dar de data aceasta în calitate de studenţi

cu căruciorul pe deal :)))
Păi da, că facem noi frumuşel cumpărăturile în supermarketul din imediata proximitate, trecem pe la casă unde le achităm, luăm şi câte un ziar promoţional (sau câte două) că de, doar avem nevoie de hârtie pentru aprinderea focului, ieşim afară şi...hopa, am uitat de pungi/sacoşe. Iar acum cu ce le transportăm?
Soluţia: Cu căruciorul domnule, cu cărucirul! :))





cu Mădă şi Lore





pe pături sub un măr... drăguţul de el ne-a ferit de razele de-a dreptul fierbinţi ale soarelui
căci nu am ţinut cont de temperaturile ridicate care se anunţau şi cu primul weekend în care majoritatea din noi au fost disponibili, am hotărât să ne vedem...






cu Andreea, Lore şi Iuliana




fetele şi...domnu' Aldescu






Tiţi face grătarul...






fetele :*






La sfârşit ni s-a alăturat şi unul dintre profesorii noştri de suflet,
domnul profesor de matematică C. Pană (din nou director al Colegiului Naţional Mircea cel Bătrân)
Ne-am bucurat tare mult că ne-a onorat cu prezenţa, ne-am amintit momente dragi sau mai puţin dragi şi ne-am amuzat alături de dumnealui. 

- Şi temă: 1,2,3....7,8
-Atâât!
- 9,10,11,12
-Atâââââât!
-Şi 13,15,16
(deci nu au fost toate: nu l-am avut pe 14 )  :)))

Da, da! Păi cine a terminat clasa a 12-a cu pe puţin 25 de caiete scrise la disciplina numită generic: Matematică? Sau cine a mai avut ca noi teme micuţe, să nu zic mici, de doar: 15-20 de pagini? :)))
Păi da măi, că doar cu exerciţiul practic învaţă copilul! Şi aşa a şi fost. Rezultatele le-am văzut o dată cu primirea rezultatelor de la Bac. 
Bineînţeles, au fost şi alte materii la care am fost la fel de "suprasolicitaţi" încât mai aveam puţin şi scoteam fum în momentele respective, sărăcuţii ne noi :)))...însă de fiecare dată "suprasolicitarea" s-a dovedit a fi cu adevărat benefică!


;;